header-07

Skåneturer, nyhetsbrev - Juli 2021


Hej [subscriber:firstname | default:reader], hoppas hojsäsongen varit bra för dig så långt under 2021. Det är inte klokt, det känns som om vi precis tagit ut hojarna från vintervilan och det är redan augusti i kalendern, bönderna skördar och det kan snart kallas sensommar ...
ST-logo-2021
Första lördagen juli körde vi Neuro Poker Run, en trevlig tillställning och många glada människor som fick träffas, både ute på kontrollerna men även vid målgången på Tydingesjöns Camping. Vädret var länge en osäkerhetsfaktor men vilken fin helg det blev. Det kommer vi att göra om!
Vi hann också med att köra Kalkugnsturen i mitten av månaden, vi var 37 hojar som letade oss runt i ett
riktigt sommarfint, och jäättttevarmt, Skåne. Vi fikade, efter ett par stopp längs vägen, vid Bjärsjölagårds Slott och kalkugnarna Adam & Eva.

I augusti då, vad händer?
Jo, vi börjar med att köra Glassaturen lördagen den 14/8 med samling senast 12.50, det ligger ett evenemang på Facebook, vi startar från parkeringen vid Circle K / Restaurang Svea i Svedala. Det blir en kortare tur då vi dagen efter, söndagen den 15/8 kl. 8.30, samlas på ST1 i Gårdstånga för en gemensam körning till starten för Barncancerrallyt i Önnestad som Bikers i Kristianstad arrangerar. Då alla lär avsluta rallyt vid olika tidpunkter finns det ingen gemensam tur tillbaka planerad. Den gemensamma körningen hittar du också som ett evenemang på Facebook.

Nu får du ha det riktigt bra så ses vi.

Hälsningar,
Anders o Klara
https://skaneturer.se/
facebook youtube 
MailPoet