header-07

Skåneturer, nyhetsbrev - Maj 2021


Hej [subscriber:firstname | default:reader], hoppas du har det bra.

Då är säsongen och därmed all planering igång inför kommande turer.
ST-logo-2021
Den 17/4 var vi ett 25-tal hojar som rullade en runda från Staffanstorp via Övedskloster mot Forsakar för att sedan avsluta i Sjöbo, vi hade bra hojväder och alla verkade glada över att äntligen få komma ut, köra lite, träffas på ett Coronasäkert sätt och att bara få umgås tillsammans. Skönt!
På lördagen den 15/5, om väder och vind är med oss, så skall vi en tur upp om på "åsen", dvs. Söderåsen. Evenemanget hittar du via Facebook i vanlig ordning.
Vi startar från Landskrona denna gång, kör österut till Skarhults Slott där vi sträcker lite på ben och rumpor för att sedan köra norrut till Skäralid och Kopparhatten där vi intar vår medhavda fika. Efter att vi är klara så rullar vi tillbaka till Landskrona för avslut. Allt kommer att ske i lugnt och avslappnat tempo och har du inte kört med oss tidigare ber vi dig läsa på lite om hur vi kör > via denna länk <.

Jag har fått frågor om vi har möjlighet att skicka sms till de som inte läser sin epost eller har Facebook eller knappt tillgång till dator. Tyvärr kan vi inte det ... ;-)

Nu får du ha det bra tills att vi ses, och som vanligt hittar du oss via hemsidan och Facebook.

Vi ses!

Hälsningar,
Anders o Klara
https://skaneturer.se/
facebook youtube 
MailPoet