header-3

Skåneturer, nyhetsbrev - Februari 2021

Hej [subscriber:firstname],

Hoppas att du nu tagit dig genom alla Jul- och Nyårshelger på ett bra sätt samt inte minst den gråkalla januari vi hade, i alla fall nere på den skånska slätten ...

Nu står det februari i kalendrarna, vintern verkar ha bitit sig fast ett tag till och det har varit mycket pyssel för att få igång Skåneturers hemsida igen efter att någon misslyckad individ valt att fylla våra servrar med elände ... för att de kunde ... Sååå onödigt, men nu är vi tillbaka!

Min förhoppning är att vi skall, som vi brukar kunna, starta med en liten tur kanske redan i mars månad. Det heter ju att det inte finns dåligt väder och vill det bara torka upp ordentligt på vägarna och bli några grader över nollan så skall vi nog lyckas, tror du inte?

Jag vill också påminna om den tur till Småland vi planerar sista helgen i maj, glöm inte att anmäla dig så att vi vet hur många vi kan bli om vi nu tillåts, eller själva anser det lämpligt, att umgås så många tillsammans över en helg. Mer info hittar du via vår evenemangssida på Facebook.

Ha det gott och glöm inte att hålla utkik efter oss, antingen på Facebook eller i din Inkorg ...

Hälsningar,
Anders och Klara, Skåneturer
ST-logo-2021
Följ oss på sociala medier ... ;-)
facebook youtube