header-3

Skåneturer, nyhetsbrev - Mars 2021


Hej [subscriber:firstname | default:]

Nu är det snart vår mina vänner, det känns i luften och det spritter i högerhanden efter att få vrida på gasrullen, på riktigt alltså.

Jag hoppas att ni alla, och alla ni känner, klarat sig genom denna Coronavinter utan att drabbas av varken Covid eller något annat elände, vi följer vad som presenteras från Folkhälsomyndigheten och än så länge ser vi inget hinder för att starta våra turer i april som beräknat. Det handlar självklart om mycket eget ansvar men vi tar mer om detta i april inför första turen. Vi kommer också att inom ett par veckor behöva besluta om hur vi gör med "Skåneturer intar Småland"-turen, vi skall prata med boendet och sedan meddelar vi er.

För er som redan nu vill ha något att se fram emot, ni kan markera lördagen den 17/4 som uppstartsdatum för Skåneturer 2021. Bra väder är beställt även om inte rundan är färdigplanerad än.

Och javisst, hemsidan får väl ses som färdig efter återupplivning från malwareutbrottet. Har ni någon bra grupp- eller körbild vi kan få använda så är det bara att ni hör av er. Bidrag mottages tacksamt ... :-)
Nu får ni ha det bra så ses vi snart.

Hälsningar,
Anders och Klara
facebook youtube 
MailPoet