header-3

Skåneturer, nyhetsbrev - April 2021


Hej [subscriber:firstname | default:reader], hoppas att allt är bra.

Nu är våren här, även om det fortfarande är ganska kallt i vinden och även om vi hade snöfall häromdagen så känns det vissa dagar i alla fall att den är här :-)

Planen för Skåneturer är att vi skall försöka köra en liten runda lördagen den 17/4, vi får se hur lång rundan blir för vi kan behöva anpassa oss efter väder och vind som det heter, även regn kan tyvärr fördärva lite för oss. Jag vet med mig att jag ofta blir lite för entusiastisk och gärna lägger lite för långa rundor sådär i början av säsongen, det har hänt att folk skallrat tänder vid första stoppet så i år skall jag försöka att ta det lite lugnt i början. Inom ett par dagar kommer den första turen som ett evenemang på Facebook-sidan så håll ögonen öppna. Vi kommer att ta med egen fika som vanligt ...

För dig som sett fram mot att få träffa våra två små busiga och söta Phalenetjejer på någon av årets turer så kan jag berätta att vi bara har Smulan kvar, vår Nellie fick tyvärr hastigt somna in för en vecka sedan efter vad som borde ha varit ett rutinmässigt veterinärbesök, endast 2 år gammal ... Mycket ledsamt men sånt händer tyvärr.

Ett annat evenemang vi planerar för nu är Neuro Poker Run som vi hjälper till med att arrangera för Neuroföreningen i Skånes räkning, boka redan nu den 3/7. Det kommer att gå av stapeln i Hässleholmstrakten och avslutas på Tydingesjöns camping med avslutande tipsrunda, prisutdelning samt uppträden och dans på kvällen om myndigheterna lättar på sina restriktioner. Vi har naturligtvis också bokat fint väder ;-) , vad trodde du ... och oavsett om dans och musikevenemanget går att genomföra gör vi det för en mycket god sak, eller hur?

Under resten av säsongen är det också planerat för en tur den lördag som ligger "i mitten" av varje månad, det kan dock komma att ske förändringar till följd av väder och troligen också beroende på hur semestrarna kommer att bli för mig och Klara.

Nu får ni ha det bra, ni hittar oss via hemsidan och Facebook.

Hälsningar,
Anders o Klara
https://skaneturer.se/

facebook youtube 
MailPoet