Byta batteri i Cardo Scala Rider Packtalk, Packtalk Bold / Black?

Har du en alldeles utmärkt kommunikationsenhet för dina behov, är du nöjd med din Cardo Scala Rider-enhet? Har den börjat få lite dålig batterilivslängd? Då kan det vara dags för ett nytt batteri i den istället för att lägga tusentals kronor på en ny.

Känner du igen dig? Känner du att detta inte riktigt är vad du klarar av?

Jag kan hjälpa dig, vänligen kontakta mig via frågeformuläret så återkommer jag med info och villkor. Allt görs mot faktura som skall betalas innan enheten returneras till dig, du får tre månaders garanti på bytet.

Pris: 795:- inkl. moms, eventuell returfrakt tillkommer.

Din enhet, för att lämna den till mig, …

  • måste fungera minst 30 minuter på en laddning för att jag skall kunna testa att den fungerar innan batteribytet.
  • får inte ha varit öppnad tidigare med fel verktyg så att skruvar eller hölje är förstörda.
  • skall ha fungerande antenn, inkl. uppfällning, och volymhjulet måste fungera felfritt.
  • måste ha en fungerande och oskadd laddningsport.

Efter batteribyte …

  • laddar jag ur och laddar därefter till 100% två gånger.
  • kontrolleras batterilivslängden, uppkopplad via både Blåtand samt DMC samtidigt.
  • funktionstestas enheten med blåtandsuppkoppling samt DMC-anslutning.
  • uppdateras enheten till senaste programvara.

För att undvika att batterier ligger oanvända, och därmed försämras, hos mig beställer jag batteriet först när du lämnat eller skickat in din enhet till mig. Det gör att jag normalt behöver upp till 2 arbetsveckor för ett batteribyte.

Välkommen med din förfrågan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *