Integritetspolicy

Anders Nordh, som privatperson, driver webbplatsen https://SkaneTurer.se i hobbysyfte helt utan vinstintresse.

Denna sida används för att informera webbplatsbesökare om vår policy med insamling, användning och utlämnande av personlig information vid användande av vår tjänst, d.v.s. vår hemsida och/eller vårt nyhetsmejl.

Om du väljer att använda vår tjänst, samtycker du till insamling och användning av information i samband med denna policy. Den personliga information som vi samlar in används för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Vi kommer inte att använda eller dela din information med någon annan part.

Loggdata
Vi vill informera dig om att varje gång du besöker vår tjänst samlar vi in ​​information som din webbläsare skickar till oss som kallas Loggdata. Dessa loggdata kan innehålla information som din dators Internet Protocol-adress (“IP”), webbläsarversion, sidor i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du använt på dessa sidor och annan statistik.

Länkar till andra webbplatser
Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser. Om du klickar på en länk från tredje part kommer du att ledas till den webbplatsen. Observera att dessa externa webbplatser inte drivs av oss. Därför rekommenderar vi dig starkt att granska integritetspolicyn för dessa webbplatser. Vi har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicyer eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy
Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Därför rekommenderar vi att du granskar denna sida med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida. Dessa ändringar träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på denna sida.

Kontakta oss
Om du har några frågor eller förslag om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.